Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Εργασίες Γ' τάξης, 25-5-2020

Αγαπημένα μας,

   Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε, αλλά η απειλή του κορονοϊού μας κρατά ακόμα μακριά από το σχολείο μας.   Εσείς όμως, έχετε καταφέρει να κρατήσετε «ανοιχτή» την τάξη μας στη ζωή και την καρδιά σας. Κι αυτό το δείχνετε με τις απαντήσεις στις εργασίες που σας στέλνουμε, τις κατασκευές σας, τη συμμετοχή σας στα παιχνίδια της κυψέλης μας, με τα μηνύματά σας.
   Σας λέμε λοιπόν, ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ, για όλα αυτά! Μας κάνετε πολύ χαρούμενες και περήφανες. Νιώθουμε τυχερές που είμαστε οι δασκάλες σας!
   Αντιλαμβανόμαστε όμως, πως κάποια παιδιά έχουν απορίες και ερωτήματα, κυρίως στα Μαθηματικά και τη Γλώσσα.
   Για τον λόγο αυτό, την Τρίτη 26 Μαϊου από τις 3:00 έως τις 4:00 το μεσημέρι θα είμαστε στο, γνωστό σας πια, παράθυρο τηλεδιάσκεψης για να απαντήσουμε σε κάθε απορία σας ή για να σας θυμίσουμε όσα νιώθετε πως έχετε ξεχάσει.
Όσοι από εσάς θέλετε να σας εξηγήσουμε κάτι σε οποιοδήποτε από τα μαθήματά μας, σημειώστε σε ένα τετράδιο όσα θέλετε να ακούσετε ξανά και ελάτε στο ...ηλεκτρονικό ραντεβού μας!

Εργασίες Γλώσσας

Θυμάμαι τα γεωμετρικά σχήματα και τα γεωμετρικά στερεά 25-5-2020


Οι δασκάλες σας
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων | Powered by Blogger Ανάπτυξη/Διαχείριση: Νικόλαος Δόβρος & Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com