Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

eTwinning 2023-2024-Nouveaux amis unis par une mosaïque des valeurs olympiques


Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ τάξης του σχολείου μας, στο πλαίσιο του μαθήματος των Γαλλικών, συμμετείχαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2023-2024 σε ένα Ευρωπαϊκό έργο eTwinning με τίτλο "Nouveaux amis unis par une mosaïque des valeurs olympiques".


Το έργο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με σχολεία της Ιταλίας, Μάλτας και Ελλάδας με την οργάνωση της δασκάλας Γαλλικής Γλώσσας κ. Βούλα.


Οι μαθητές κάνοντας χρήση της Γαλλικής Γλώσσας και των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας συνεργάστηκαν με τους συνομηλίκους εταίρους τους σε δραστηριότητες συνεργατικές και δημιουργικές, αποκομίζοντας γλωσσικά, παιδαγωγικά, κοινωνικά και διαπολιτισμικά οφέλη. Η αλληλεπίδραση με γαλλόφωνους μαθητές άλλων χωρών συνέβαλε στην καλλιέργεια γνώσεων, δεξιοτήτων καθώς και στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της επικοινωνίας, της συνεργασίας και της κριτικής σκέψης.





Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων | Powered by Blogger Ανάπτυξη/Διαχείριση: Νικόλαος Δόβρος & Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com