Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Μεγάλη επιτυχία των ομάδων ρομποτικής του σχολείου μας


Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες ρομποτικής του σχολείου μας, την «ΡομποTeam» και τα «Τρελά Ποτιστήρια» των οποίων οι ρομποτικές προτάσεις προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών 2021. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα με κεντρικό θέμα την τεχνητή νοημοσύνη.

Οι ΡομποTeam που αποτελούνται από τον Μιχάλη, τον Νίκο, τον Βαγγέλη και τον Οδυσσέα, όλοι παιδιά της Ε’ τάξης θα κατασκευάσουν μια αυτόνομη ρομποτική σκούπα, για να ξεκουράσουν τη μαμά και τον μπαμπά. Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Τα Τρελά ποτιστήρια που αποτελούνται από τη Μυρτώ, τη Μαρίλια, τον Γιάννη, τον Γιώργο και τον Μιχάλη κι αυτοί παιδιά της Ε’ τάξης, θα κατασκευάσουν ένα αυτόνομο σύστημα οικολογικής διαχείρισης υδάτινων πόρων, με σκοπό την εξοικονόμηση νερού για ένα καλύτερο αύριο του πλανήτη μας. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Μπράβο παιδιά! Καλή συνέχεια τώρα στην κατασκευή των ρομποτικών σας συστημάτων, ευχόμενοι να ανοίξουν τα σχολεία έτσι ώστε σε συνθήκες ασφάλειας να προχωρήσουμε τις δημιουργίες μας!

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων | Powered by Blogger Ανάπτυξη/Διαχείριση: Νικόλαος Δόβρος & Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com