Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Με καρφώματα και πάσες χαρήκαμε τον αγώνα τον καλό

Οι ομάδες πετοσφαίρισης του σχολείου μας έριξαν καρφώματα και πάσες και έδειξαν ότι είναι ομάδα. Με ήθος και συμπεριφορά άξια θαυμασμού συμμετείχαν τα αγόρια και τα κορίτσια του σχολείου μας στους αγώνες πετοσφαίρισης δημοτικών σχολείων που διεξήχθησαν σήμερα Τρίτη, 29 Φεβρουαρίου στο κλειστό γήπεδο των Χανίων. Ενωμένοι και χωρίς να τους πτοούν οι ατυχίες έδειξαν πως το πάθος για τη νίκη συνοδευόμενα από σεβασμό σε συμπαίκτες και αντιπάλους πάντα οδηγεί στο να χαρούμε τη συμμετοχή μας στην άθληση. Μαζί μας είχαμε και τη συμπαράσταση όλων των παιδιών της Στ’ τάξης… Όλο το σχολείο ενωμένο!
Οι ομάδα των κοριτσιών αποτελούμενη από την Αργυρώ Α., Χρυσή Κ., Κωνσταντίνα Ζ., Κατερίνα Π., Αναστασία Κ. και Στέλλα Μ. πέρα από το ήθος είχε και μια θαυμάσια αγωνιστική παρουσία ενώ και τα αγόρια μας ο Νίκος Α., ο Αντώνης Π., ο Λευτέρης Π., ο Κωσταντίνος Τ. και ο Αντώνης Τ. προσπάθησαν για το καλύτερο.
Μπράβο παιδιά! Πάντα επιτυχίες!
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων | Powered by Blogger Ανάπτυξη/Διαχείριση: Νικόλαος Δόβρος & Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com