Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Η δύναμη της αγάπης...

«Δεν υπάρχει δυσκολία που να μην μπορεί η αγάπη να την υπερνικήσει. Δεν υπάρχει αρρώστια που να μην μπορεί η αγάπη να τη θεραπεύσει. Καμιά πόρτα που να μην μπορεί η  αγάπη να την ανοίξει. Κανένα χάσμα που να μην μπορεί η αγάπη να το γεφυρώσει. Κανένας τοίχος που να μην μπορεί η αγάπη να τον γκρεμίσει…»
 (Έμετ Φοξ).

Αυτή η παράγραφος συνοψίζει τον πυρήνα της προσφοράς των παιδιών της Β’ τάξης που μαζί με τις δασκάλες τους προσέφεραν στο σωματείο «Ορίζοντας» το ποσό που συγκέντρωσαν από το Χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Και εισέπραξαν τη χαρά που αισθάνεται ο άνθρωπος όταν η προσφορά του πηγαίνει σε συνανθρώπους που εκτιμούν τη ζωή. Η κ. Χρυσούλα Καζάκου υπεύθυνη εκπαιδευτικών θεμάτων του «Ορίζοντα», ανταπέδωσε την αγάπη, με ένα πανέμορφο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Μαζί με την Ευτύχη τον αρκούδο του «Ορίζοντα» μοιράστηκαν τις πανανθρώπινες αξίες του σεβασμού, της αγάπης και την ενσυναίσθησης!
Γιατί όσο υπάρχει το παιδί, υπάρχει ελπίδα!
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων | Powered by Blogger Ανάπτυξη/Διαχείριση: Νικόλαος Δόβρος & Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com