Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Σύλλογο γονέων




 Και ξαφνικά όλο το σχολείο γέμισε χαρά. Χρώματα, στολίδια, μάσκες, το σχολείο μας μεταμορφώθηκε σε τόπο χαράς και γέλιου. Αύριο πρωί με το που θα εμφανιστούν τα όμορφα προσωπάκια των παιδιών, οι διάδρομοι θα αντηχήσουν με τις φωνές των παιδιών που θα τρέχουν ενθουσιασμένα στο φουαγιέ του ισογείου. Ένας αυτοσχέδιος χορός με τα τρεχαλητά των παιδιών θα ξεκινήσει, με μια νοητή μουσική να πλημμυρίζει τον αέρα και να προσκαλεί όλους σε έναν ρυθμό ανεμελιάς και χαράς. 

 


Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που ήρθαν και με μεράκι και φαντασία και μεταμόρφωσαν το σχολείο μας  σε έναν τόπο χαράς ενόψει της Αποκριάς. 

Ευχαριστούμε και για την τοποθέτηση των νέων κουρτινών που μας προμήθευσαν αλλά και για την αγορά του ολοκαίνουργιου αρμονίου που αγόρασαν. Ανυπομονούμε να το ακούσουμε να ζωντανεύει στα χέρια της δασκάλας της μουσικής αλλά και να συνοδεύει τις μελωδικές φωνές των παιδιών.




Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων | Powered by Blogger Ανάπτυξη/Διαχείριση: Νικόλαος Δόβρος & Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com