Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Εγγραφές στην Α' τάξη Δημοτικού Σχολείου για το σχολ. έτος 2024-2025


Οι εγγραφές στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2024-2025 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως και 20 Μαρτίου 2024. Τη σχολική χρονιά 2024-2025 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2018 έως 31-12-2018.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις είναι τα εξής:
•    Αίτηση εγγραφής
•    Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
•    Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή
•    Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (λογαριασμό ΔΕΚΟ, μισθωτήριο συμβόλαιο, ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο). Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τα παραπάνω αποδεικτικά κατοικίας μπορούν να προσκομιστούν δύο τύποι από ιδιωτικούς παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας ή παρόχους κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας (πχ λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας και λογαριασμό παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας, κλπ)
•    Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (μπορεί να εκδοθεί και από το gov (.

Οι εγγραφές γίνονται στο φουαγιέ του διδακτηρίου, ώρες 08:30-12:00.
Οι ενδιαφερόμενοι θα παραλαμβάνουν τα απαραίτητα έγγραφα και θα πηγαίνουν σε άδεια έδρα που θα υπάρχει διαθέσιμη. Εκεί θα συμπληρώνουν την αίτηση και ότι άλλο χρειάζεται και αφού τελειώσουν θα τα παραδίδουν στο προσωπικό που θα υπάρχει στον χώρο. Θα υπάρχει διαθέσιμη και αίτηση φοίτησης στο Ολοήμερο πρόγραμμα.
Στις ιστοσελίδες των σχολείων Χανίων (http://8dimchania.blogspot.gr  και http://4dimchanion.blogspot.com)  υπάρχει αναρτημένος χάρτης της Περιφέρειας των σχολείων καθώς και όλα τα σχετικά δικαιολογητικά.

Χανιά, 29/2/2024
Οι Διευθυντές των Σχολείων
Νικόλαος Δόβρος
Τριανταφυλλιά Γιαννουλάκη

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων | Powered by Blogger Ανάπτυξη/Διαχείριση: Νικόλαος Δόβρος & Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com