Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Βραβείο Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας, National Quality Label σε πρόγραμμα του σχολείου μας


Το σχολείο μας αφού ολοκλήρωσε την υλοποίηση του συνεργατικού έργου, "Cartes postales-Nos nouveaux correspondants numériques" με εταίρους από σχολεία της Ιταλίας, Πορτογαλίας, Ρουμανίας, επιβραβεύτηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας, National Quality Label, το περασμένο σχολικό έτος 2022-2023.
Οι μαθητές μας ήρθαν σε επαφή με την ευρωπαϊκή κοινότητα μάθησης αναπτύσσοντας δεξιότητες του 21ου αιώνα,  δεξιότητες επικοινωνίας, συνεργασίας, δημιουργικότητας και κριτικής σκέψης μέσω των νέων τεχνολογιών και λαμβάνοντας μέριμνα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. 
Η γλώσσα επικοινωνίας και εργασίας, συνεργασίας ήταν τα γαλλικά και το τελικό προϊόν του έργου ήταν η εκπόνηση από κοινού ενός ψηφιακού ταξιδιωτικού οδηγού μίας χώρας της επιλογής τους, κατόπιν ψηφοφορίας. 
Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές μας για την υπευθυνότητα και συνέπεια που επέδειξαν, τους γονείς των παιδιών, τα εταιρικά σχολεία, τη δασκάλα Γαλλικής Γλώσσας κ. Βούλα που συντόνισε και υλοποίησε το πρόγραμμα, καθώς επίσης και την ιδρύτρια του έργου Κα Emanuela Sentenza για τον συντονισμό, την άψογη επικοινωνία και συνεργασία που οδήγησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση και βράβευση του έργου.
 

 
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων | Powered by Blogger Ανάπτυξη/Διαχείριση: Νικόλαος Δόβρος & Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com