Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Ακτίνες αισιοδοξίας από τους μαθητές του Ε΄2

«Δείτε το βιντεάκι, δώστε ένα δικό σας τίτλο, γράψτε τι κατά τη γνώμη σας συμβαίνει εδώ και τι γίνεται στη συνέχεια» ήταν το θέμα που κλήθηκαν να διαπραγματευτούν οι μαθητές/ριες της Ε΄2 τάξης του σχολείου μας. Κλεισμένοι μέσα, όπως όλοι μας τα παιδιά άφησαν τουλάχιστον ελεύθερη τη φαντασία τους και είναι αλήθεια ότι μας ταξίδεψαν και άφησαν να περάσουν ακτίνες αισιοδοξίας! Είναι τελικά αλήθεια αυτό που λέγεται ότι χωρίς τα παιδιά και τα λουλούδια ( έχει μπει ήδη η άνοιξη) δεν υπάρχει ελπίδα! Ευχαριστούμε παιδιά!


Μαθητές τραγουδούν μαζί από το σπίτι μετά που ο Κορωνοϊός ακυρώνει την συναυλία.
Στο βιντεάκι βλέπουμε μία τάξη που αποτελείτε από 20 παιδιά . Αυτά τα 20 παιδιά τραγουδούν ένα τραγούδι που θα έλεγαν στην συναυλία του σχολείου τους αλλά λόγου Κορωνοϊού αναγκάζονται να το αναβάλουν και για αυτό τραγουδάνε το τραγούδι μέσω διαδικτύου .Τα συναισθήματα που μου δημιουργούνται είναι χαρά , έκπληξη αλλά και ταυτόχρονα θλίψη . Στη συνέχεια πιστεύω ότι κι άλλες τάξεις θα κάνουν το ίδιο πράγμα.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων | Powered by Blogger Ανάπτυξη/Διαχείριση: Νικόλαος Δόβρος & Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com