Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Βράβευση παιδιών του σχολείου μας

Τα παιδιά του Στ1 του σχολείου μας συμμετείχαν στη συγγραφή του βιβλίου «Γράψε μια ιστορία με ήρωα… τον Μόρτη!» στο πλαίσιο δημιουργική γραφής της εκπομπής «Ανέβα μήλο, κατέβα ρόδι» της Βαλεντίνας Παπαδημητρίου.

Το βιβλίο βραβεύτηκε από τον Δήμο Χανίων σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο το περασμένο Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου. Θερμά συγχαρητήρια στους εκκολαπτόμενους συγγραφείς, στους γονείς τους και στον δάσκαλό τους! Ευχόμαστε η προσπάθεια αυτή να αποτελέσει το φιτίλι για να αξιοποιηθούν τα ταλέντα κάποιων παιδιών.

Όπως αναφέρει και ο συντοπίτης μας, συγγραφέας, κ. Μάνος Κοντολέων, ο οποίος προλόγισε την έκδοση, «αποφάσισα να γίνω συγγραφέας όταν ήμουνα ακόμα μαθητής του Δημοτικού και μετά από μια έντονη σχέση που βίωσα με ένα κατοικίδιο. Ένα μικρό ζώο στάθηκε η αφορμή να πάρει η ζωή μου τον δικό της προσωπικό δρόμο».
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων | Powered by Blogger Ανάπτυξη/Διαχείριση: Νικόλαος Δόβρος & Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com