Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Μαθήματα αγάπης και ανθρωπιάς από τα παιδιά της Στ' τάξης



Ένα μάθημα αγάπης, σεβασμού και ανθρωπιάς από τα παιδιά της Στ’ τάξης του σχολείου μας. Συγκέντρωσαν χρήματα από το παζάρι που διοργάνωσαν τα Χριστούγεννα με σκοπό να ενισχύσουν το 1ο και 3ο Ειδικό Σχολείο Χανίων.






Μετά από αίτημα των εκπαιδευτικών των δύο σχολείων τα χρήματα αυτά διατέθηκαν για αγορά υλικών που είναι χρήσιμα για το μάθημα των παιδιών αυτών.
Χθες Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου επισκέφτηκαν τα παιδιά στο σχολείο τους, συμπαραστάτες τους οι δύο άξιες δασκάλες τους, όπου αντάλλαξαν ευχές, έπαιξαν μαζί τους και προσέφεραν ένα μέρος των υλικών που μας ζήτησαν τα δύο σχολεία (τα υπόλοιπα θα παραδοθούν μόλις είναι διαθέσιμα από το κατάστημα).












Πόσο όμορφο να βλέπεις παιδιά να βοηθάνε, να στηρίζουν και να ενθαρρύνουν το ένα το άλλο. Με τα μάτια της παιδικής αθωότητας και της αγνής παιδικής αγάπης έγιναν όλοι ένα… Έδωσαν και εισέπραξαν αγάπη!!! Η αποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου είναι, ίσως, το μεγαλύτερο μάθημα που παίρνουν τα παιδιά μας. Γιατί… «Όλοι ζούμε κάτω από τον ίδιο ουρανό, αλλά δεν έχουμε όλοι τον ίδιο ορίζοντα».


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων | Powered by Blogger Ανάπτυξη/Διαχείριση: Νικόλαος Δόβρος & Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com