Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων


Μετά την προσφορά σε παιδαγωγικά παιχνίδια (σκάκι, γκρινιάρης, UNO κλπ) για τις ανάγκες του ολοήμερου προγράμματος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συνεχίζει την αμέριστη βοήθεια προς το σχολείο μας, αγοράζοντας κουρτίνες, black out, για τις αίθουσες που δεν έχουν, συμβάλλοντας στην καλύτερη λειτουργία του μαθήματος.

Σε έναν κόσμο όπου κάθε λιθαράκι συμβάλει ένα βήμα προς τη δημιουργία όσο γίνεται καλύτερων συνθηκών στην διεξαγωγή του μαθήματος, οι συνεισφορές του Συλλόγου Γονέων έχουν δημιουργήσει κάτι περισσότερο από μια απλή υποδομή. Έχουν δημιουργήσει ένα καταφύγιο μάθησης, ανάπτυξης και ανιδιοτελούς συνεργασίας. Η γενναιοδωρία των συνεργατών μας όχι μόνο εξοπλίζει το σχολείο μας με τα απαραίτητα εργαλεία, αλλά εγκαθιδρύει επίσης τη βάση για να ζωντανέψουν τα όνειρα.


Είμαστε ευγνώμονες για την αμέριστη υποστήριξή σας και για την πίστη στις δυνατότητες του σχολείου, μέσα από τη συνεργασία και την κατανόηση. Η κληρονομιά σας, αγαπητοί γονείς, είναι χαραγμένη στους διαδρόμους του σχολείου μας και στις καρδιές εκείνων που θα ενταχθούν  στον κόσμο του αύριο.

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων | Powered by Blogger Ανάπτυξη/Διαχείριση: Νικόλαος Δόβρος & Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com